Ummiasyiq’s Little Heaven


Wafi & Wasim

 

Salamz…

Inilah anak kesayangan saya, Muhammad Amirul Wafi dan Muhammad Amirul Wasim. Muhammad Amirul Wafi atau panggilannya Wafi, telah dilahirkan pada 14hb Februari 2005 di Hospital Selayang, Selangor Darul Ehsan. Alhamdulillah sekarang umurnya sudah 3 tahun dan bakal menjejakkan kakinya ke sekolah pada tahun hadapan.

Muhammad Amirul Wasim pula telah dilahirkan pada 28hb Januari 2007 di Hospital Sg Buloh, Selangor Darul Ehsan. Dengan panggilan manjanya Wasim, sekarang umurnya telah menjangkau 1 tahun 7 bulan.

Semoga anak-anak ummi menjadi anak-anak yang soleh, bijak dan memperjuangkan Islam di masa hadapan, ameen.


Trackbacks & Pingbacks

Comments

  1. * baizura says:

    salam wafi n wasim…..bile nk jumpe baby tasneem…tasneem dh 7 bulan…

    | Reply Posted 8 years, 3 months ago
  2. * ummiasyiq says:

    Wslm auntie baizura…nape kena jumpa..nak ngorat kita-kita yang encem nie yek…hehehe..tanya ummi kita dulu. Tapi ummi kita kate ari tu, rambut tasneem dah tak cacak2 mcm dulu…ermmm kira ok lah tue..leh la ngorat nanti..hehehe

    | Reply Posted 8 years, 3 months ago
  3. * kak wok cun... says:

    ikinnnn…rindunyeeee…ni ada la time nak tgok blog…tgh invigilate class. anak2 sihat? saya yg demam tau. nanti kite sambung lagik ehh..muahhh.

    | Reply Posted 8 years, 3 months ago
  4. * ummiasyiq says:

    eh kak wok!!!!!!!! rindunyer dgn kak wok…ala ciannyer dia demam..takperla biasala tue kalau keje kat iis selalu demam ahaks🙂 mehla datang cafe kiter…baizura dah datang dah sini..leh makan free hehehe..tapi sekali jerlah..kalau banyak kali free tutupla cafe hehehe….acah jer..muahhhh..rindu sangat..kim salam rindu n sayang kat semua termasuk bonda yer…

    | Reply Posted 8 years, 3 months ago
  5. * ummiasyiq says:

    salam…dalam proses nak tukar gambar and info tentang wafi n wasim coz diaorang dah 4 n 2 tahun…tunggggguuuuu

    | Reply Posted 7 years, 8 months ago


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: